Bloggeren

20130831_133056 - KopiHvem sidder bag skærmen?
Det gør jeg, Mo. Et novemberbarn fra 1991, som er utrolig glad for både at lave og spise (vegansk) mad. Og af netop den grund oprettede jeg denne madblog i juli, 2013. Bloggen er tænkt som et samlested for alle mine opskrifter, andres opskrifter, idéer, tanker og viden.

Jeg er stor fortaler for økologi, bæredygtighed og dyrerettigheder. Jeg elsker alt det naturen giver os og jeg synes det er utrolig vigtigt at værne om dette. Og så er jeg det mange vil kalde for veganer. Det er jeg for min skyld, dyrenes skyld og miljøets skyld. Jeg udelukker alt der hedder kød, fisk, mælk og æg fra min kost, og gør i stedet for plads til en tallerken fuld af farver. Jeg ser ikke mit kostvalg som værende en begrænsning – tværtimod! Jeg har aldrig nogensinde før spist så varieret og været så interesseret i mad og madlavning som nu.

Når jeg ikke laver mad, spiser mad, tænker på mad eller læser om mad, studerer jeg om mad; nærmere betegnet: Ernæring og sundhed og med en overbygning i Ledelse, fødevarer og service. Hvor jeg ender, og om/hvad jeg vil læse videre bagefter, er endnu uvist. Men en ting der er vist, er at jeg nok kommer til at arbejde med….. mad(surprise!).

Og når det slet ikke skal handle om mad, nyder jeg at tilbringe min tid sammen med mine venner, kæreste, familie og dyr.

Jeg håber min blog vil inspirere dig. Og du er mere end velkommen til at smide en kommentar, hvis du har nogle spørgsmål, eller give feedback hvis du prøver en af mine opskrifter. Og du er selvfølgelig også velkommen til bare at sige hej!

Ellers kan jeg kontaktes på: groennere@live.dk

6 thoughts on “Bloggeren

 1. “Jeg ser ikke mit kostvalg som værende en begrænsning – tværtimod. Jeg har aldrig nogensinde før spist så varieret og været så interesseret i mad og madlavning som nu” – Jeg er fuldstændig enig, ser frem til at blive inspireret:)

  • Hej Anne.
   Tahin kan købes i de fleste supermarkeder som Irma, Føtex, Superbrugsen, Superbest,Kvickly osv. af mærket Urtekram. Men det kan også købes hos nogle special grønthandlere og i de fleste helsekoster (:

 2. Hej Mo! Jeg nyder at følge med i din, du er en kæmpe inspiration og jeg er vild med dine inspirerende billeder! Jeg er netop blevet tildelt blogger prisen The Liebster Award, hvilket giver mig den ære at kunne nominere andre bloggere, som jeg jeg gerne vil anerkende! Og dig og GRØNNERE er en af dem! 🙂 Keep up the good work!

  Du kan læse mere om den her: http://interiorwise.wordpress.com/2014/06/02/liebster-award/

  Hilsner og velbekommen, Danielle
  http://www.interiorwise.wordpress.com

 3. Hejsa Mo, hvor blev du af. Ellers sådan en dejlig blog du har. Get writing again og hav en dejlig “sommer” eller hvad nu vi skal kalde det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: