Mad med Medfølelse på Roskilde Festival

Om nogle timer går årets Roskilde Festival i gang. Med navne som The Rolling Stones, Arctic Monkeys og Stevie Wonder, er jeg i hvert fald garanteret en god festival. Men først er der opvarmningsdagene, hvor mennesker mødes på kryds og tværs, og hvor der er en god, frisindet og afslappet stemning, som ikke er til at finde noget andet sted i Danmark.

Dog kommer min festival i år til at se noget anerledes ud end de andre år. For jeg skal nemlig lave mad til 100 mennesker søndag d. 6. juli, sammen med 3 andre frivillige fra Mad med Medfølelse. Det er nemlig rigtig – i år kommer Mad med Medfølelse på Roskilde Festival i samarbejde med More Than Eating!

Vi er allerede så småt gået i gang med maden, og vi glæder os til at skabe en måltidsoplevelse lidt udover det sædvanlige. Vi har planlagt en regnbuefarvet menu, med 10 små veganske retter, som vi håber på at kunne imponere med. Her vil både være noget til den salte og søde tand – ja, forhåbentlig noget for enhver smag! Her er et lille smugkig i nogle af de retter man kan forvente d. 6. juli kl. 16.00 på Roskilde Festival:

 • Cremet rødbedehummus
 • Saftig orange gulerodskage
 • Sprøde gule falafler
 • Friske grønne ærtedeller
 • Delikate blåbærmuffins
 • Sommerlig lilla kålsalat

Og til at slukke tørsten med, har Søbogaard sponsoreret deres økologisk, flotte, farverige og smagfulde café saftevand til eventen. Mmmh…

Kunne det friste? Så læs mere og tilmed dig eventen lige her på facebook.

Reklamer

3 thoughts on “Mad med Medfølelse på Roskilde Festival

 1. Pingback: Mad med Medfølelse på Roskilde Festival | Veganisme Blogs

 2. Hvor tilberedes maden? Sker det i et rent grøntsagskøkken eller et sted hvor der også tilberedes kød?

  • Hej Mia
   Alt maden tilberedes i mit studies køkken. Men det er kun os der laver mad i det, så maden bliver ikke tilberedt sammen med kød.
   På festivalen bliver maden samlet i More Than Eatings køkken. Men her skal det blot samles, da alt maden er tilberedt på forhånd.
   Så kort sagt: Nej, maden bliver lavet i to helt almindelige køkkener. Men der er ikke nogen der laver mad med animalske produkter imens vi laver noget.
   Håber det var svar nok 🙂
   Mvh. Mo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: