Frokost på simpleRAW

Da min søster var hjemme på besøg fra Amsterdam her i ferien, var vi ude nyde en søskende tur på Vesterbro. Da vores maver begyndte at rumle, valgte vi at tage på simpleRAW, som ikke lå så langt fra hvor vi var. Ingen af os er rawfoodere som sådan, men er begge fan af råt grønt og frugt serveret på en spændende måde. Det er en forholdvis lille café, men der var heldigvis plads, selvom der også var andre gæster (og overraskende mange mænd!). Vi startede med at bestille to juice; en mango-hyben-æble og en ananas-mynte-æble. De smagte virkelig lækkert, da de var helt friskpresset (som i den grad kan høres pga. larmen fra juicemaskinen). Derefter bestilte vi noget at spise. Efter ikke at kunne bestemme sig i noget tid, fordi alt på deres menukort lyder virkelig godt, endte vi med at bestille Tapas 1 og Tapas 2, som gik under menuen “Mere mæt, men stadig let”. Og wauw hvor så det flot ud, da det blev serveret.

20130717_130036Jeg havde bestilt Tapas 1, som bestod af tre slags rispapirruller; en med mango, en med avocado og en med persillecreme. Dertil tre slags dips; en soyasauce, en brun meget sød sauce og en grøn urte sauce. Og så fik man også en lækker quinoasalat (man kunne og så vælge en linsesalat). Hold da op hvor smagte det godt, og der var mere end rigeligt med mad. Jeg kunne specielt godt lide rullen med persillecremen, men det var lækkert med variationen af hele tre ruller og hele tre forskellige dip. Man fik dermed både noget sprødt og blødt og hele tiden nye smagsvarianter. Quinoasalaten var okay, men dressing til denne var måske en tand for sød (som vidst nok var den samme som dippen).  Retten kostede 165 kr.

20130717_130050

Min søster havde bestilt Tapas 2, som bestod af linsebøffer med råsyltede agurker, falafler, quinoasalat, chilihummus med gulerodsbrød og avocadosalat med dadeltomater. Hun var også godt tilfreds med sin ret, og var specielt vild med chilihummusen og linsebøfferne med de råsyltede agurker. Salaterne passede godt til og var en god kontrast til resten. Retten kostede 170 kr.

Vi blev helt vildt mætte! Og kunne faktisk ikke spise det hele op, så meget mad var der. Så man får virkelig noget for pengene, også selvom det kan virke en smule pebret at betale 170 kr. for en ret. Jeg synes der er rigtig hyggeligt at sidde, og har spist der før og kommer nok også til det igen. Det ligger meget ugeneret, på en gade mellem Istedgade og Vesterbrogade, og det tager ca. 5-10 min at gå derhen fra hhv. Vesterbro st eller Hovedbanen. Det er muligt både at få morgenmad, brunch, frokost og aftensmad og man kan også bestille maden som take-away. Er man interesseret i rawfood stilen, kan man bl.a. købe en spiralizer, kogebøger og diverse superfoods i caféen.

simpleRaw
Oehlenschlægersgade 12
1663 København V
Åbningstider og information kan findes på deres hjemmeside.

20130717_125942

Hvad er rawfood?
Rawfood er mad, som ikke er varmet op over maks. 42 grader. Det gør man for ikke at ændre på den kemiske struktur; for at bevare alle enzymerne, vitaminerne og næringsstofferne der ellers bliver ødelagt ved opvarmningen. Du kan læse mere om rawfood her.

Andre rawfood caféer i København:
42 Raw
FireflyGarden – ikke rent raw, men helt vegansk
Raw Sum

Grønnere hilsner
Mo

Reklamer

2 thoughts on “Frokost på simpleRAW

  1. Hold nu op hvor ser det hele bare fantastisk lækkert ud! jeg har længe gerne ville prøve at spise der og dine billeder har da bestemt ikke gjort lysten mindre – mums!

    • Hej Maria!
      Det smager også rigtigt godt, så når du får chancen skal du da tage forbi! Det eneste jeg ærgrede mig over var at jeg var blevet så mæt, at der ikke var plads til nogen rawkage til dessert. De plejer nemlig også at smage SÅ godt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: